کارافرینی و موفقیت mehdi omidi کارآفرينی سازمانی : فرآيندی است که در آن محصولات يا فرآيند های نوآوری شده از طريق القاء و ايجاد فرهنگ کارآفرينانه در يک سازمان از قبل تاُسيس شده ، به ظهـور می رسند. به تعريفــی ديگر : فعاليتهـای کارآفرينانـه فعاليت هايی است که از منابـع و حمـايت سازمانی به منظور دستيابی به نتايج نـوآورانه برخـوردار می باشد.
کارآفرين سازمانی: کسی که تحت حمايت يک شرکت ، محصولات ، فعاليتها و تکنولوژی جديد را کشف و به بهره داری می رساند.
کارآفرينی : فرآينــدی است که منجر به ايجــاد رضايتمندی و يا تقاضای جديد می گردد.کارآفرينی عبارتسـت از فرآينـد ايجـاد ارزش از راه تشکيل مجموعه منحصر به فردی از منابع به منظور بهره گيری از فرصتها.
کارآفرين (مستقل) : فردی که مسئوليت اوليه وی جمع آوری منابع لازم برای شروع کسب و کار است و يا کسی که منابع لازم برای شروع و يا رشد کسب و کاری را بسيج می نمايد و تمرکز او بر نوآوری و توسعه فرآيند ، محصول يا خدمات جديد می باشد. به عبارت ديگر ، کارآفرين فردی است که يک شرکت را ايجاد و اداره می کند و هدف اصلی اش سود آوری و رشد است . مشخصه اصلی يک کارآفرين، نوآوری می باشد. کارآفرين شرکتی : کارآفرينی شرکتی به مفهوم تعهد شرکت به ايجاد و معرفی محصولات جديد و نظام های سازمانی نوين است. ويژگيهای شخصيتی کارآفرينان : ديويد مک کللند از استادان روانشناسی دانشگاه هاروارد آمريکا که اولين بار "نظريه روانشناسی توسعه اقتصادی" را مطرح نمود ، معتقد است که عامل عقب ماندگی اقتصادی در کشور های در حال توسعه مربوط به عدم درک خلاقيت فردی است. بنابر عقيده ايشان با يک برنامه صحيح تعليم و تربيت می توان روحيه کاری لازم را در جوامع تقويت نمود ، به گونه ای که شرايط لازم برای صنعتی شدن جوامع فراهم آيد. کارلند و همکارانش اهم ويژگيهايی را که در مورد کارآفرينان مورد بررسی واقع و تاُييد شده بودند ، جمع آوری نمودند که اهم آنها عبارتند از: - نياز به توفيق؛ - تمايل به مخاطره پذيري؛ - نياز به استقلال؛ - کارآفرينان دارای مرکز کنترل درونی هستند؛ - خلاقيت. نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آرشيو وبلاگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نويسندگان پیوندهای روزانه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
|
|||||||
![]() |